Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΝΘΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να δώσει στο μαθητή τα απαραίτητα εφόδια για τη σωστή αντιμετώπιση του μαθήματος μέσα από την συνοπτική παρουσίαση της θεωρίας, τη διευκρίνιση πολλών σημείων και το μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων.Περιλαμβάνει: - Θεωρία - Λυμένες ασκήσεις - Χρήσιμες παρατηρήσεις - Ερωτήσεις προ..
13,67€ 17,52€
Χωρίς ΦΠΑ:12,89€
KΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τον μαθητή της Α΄ Γυμνασίου καθώς προσεγγίζει όλα τα κείμενα του σχολικού βιβλίου Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας σύμφωνα με τις νέες οδηγίες διδασκαλίας και αξιολόγησης που ενθαρρύνουν την κριτική και δημιουργική επικοινωνία των μαθητών με τα λογοτεχν..
12,92€ 17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:12,19€
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Το βιβλίο τούτο έρχεται να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα και να εμπεδώσεις τα όσα περιέχονται στο σχολικό σου βιβλίο της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας.Σε πρώτο επίπεδο, το βιβλίο ακολουθεί πιστά τη δομή τον σχολικού βιβλίου: απαντά στις ασκήσεις που περιέχονται στις επιμέρους ενότητες, δίνει τη με..
16,28€ 17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,35€
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ
Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να αποτελέσει ένα χρήσιµο εργαλείο για τους µαθητές της Α΄ Γυµνασίου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την ύλη του µαθήµατος και παρέχοντας υλικό για πρόσθετη εξάσκηση. Επιπλέον, επιθυµία µας είναι η πρώτη επαφή των µαθητών µε την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα να είναι άµεση, ουσιαστ..
12,78€ 17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,05€
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Το παρόν βοήθημα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με το μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στο Γυμνάσιο. Ακολουθεί τη διάταξη της ύλης των σχολικών βιβλίων και μέσα από ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων Γραμματικής και Συντακτικού, οι οποίες ανταποκρίνονται στις..
10,95€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,33€
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: GUTENBERG
Το βιβλίο αυτό περιέχει κείμενο, μετάφραση, απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου και φύλλα εργασίας με ασκήσεις και τεστ κατανόησης και εμπέδωσης της ύλης χωρίς απαντήσεις.Το CD-ROM περιέχει παρουσίαση της θεωρίας και των ασκήσεων σε Power Point και τεστ. Οι σωστές απαντήσεις των ερ..
7,89€ 10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,44€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει παραγραφοποιημένη κάθε διδακτική ενότητα και δίνει πρόσθετες πληροφορίες και όλες τις αναγκαίες επεξηγήσεις για την κατανόηση των ιστορικών γεγονότων. Περιέχει τις απαντήσεις των ερωτήσεων του σχολικού βιβλίου καθώς και πρόσθετες ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης, που βοηθ..
9,49€ 12,17€
Χωρίς ΦΠΑ:8,95€
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Πλήρες βοήθημα για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών της Α΄ γυμνασίου στο μάθημα της βιολογίας. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:- Παρουσίαση του περιεχομένου κάθε μαθήματος μέσα από ευσύνοπτα διαγράμματα και ερωτήσεις-απαντήσεις- Απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις του "Βιβλίου του μαθητή", του "Τετραδίου εργ..
10,80€ 14,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σε κάθε ενότητα περιλαμβάνονται:- Δομικά στοιχεία της ενότητας- Αφόρμηση και σχηματική παράσταση του κειμένου- Ασκήσεις λεξιλογικές- Ετυμολογικά στοιχεία (θεωρία και ετυμολογικές ασκήσεις)- Γραμματικά (θεωρία και γραμματικές ασκήσεις)- Συντακτικά (θεωρία και συντακτικές ασκήσεις)- Ποικίλες ασκήσεις ..
12,12€ 16,60€
Χωρίς ΦΠΑ:11,43€
ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Γραμματική του Γυμνασίου σε 27 ενότητες (Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη)- Ασκήσεις ορθογραφίας- Ποικιλία λεξιλογικών ασκήσεων- Η Παράγραφος: Δομή-τρόποι ανάπτυξης- 27 κριτήρια αξιολόγησης-παραγωγής γραπτού λόγου Το βιβλίο καλύπτει μεθοδικά όλες τις ενότητες των σχολικών βιβλίων της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου.Κύριος σ..
13,20€ 18,08€
Χωρίς ΦΠΑ:12,45€
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ)
-28 %
Εκδοτικός οίκος: ΡΩΣΣΗ
6.000 ασκήσεις με διαβάθμιση δυσκολίας- Συμπλήρωσης κενού- Πολλαπλών επιλογών- Σωστού-λάθους- Σύζευξης στηλών- Συνωνύμων- Αντωνύμων- Αναδιατύπωσης- Αρχαϊστικών φράσεων- Ιδιωτισμών- Ονοματικών συνόλων- Ξενόγλωσσων όρων- Ετυμολογίας- Ορισμού- Σύνθετων λέξεων- Παροιμιακών φράσεων- Υφολογικών μετασχηματ..
8,28€ 11,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,81€
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Περιέχει: -Ερμηνευτική προσέγγιση όλων των κειμένων -Βιογραφικά σημειώματα-Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου-Απαντήσεις στις διαθεματικές δραστηριότητες-Κριτήριο αξιολόγησης για κάθε κείμενο-Παράλληλα κείμενα συγκριτικής μελέτης-Βιβλιογραφία-Λεξιλόγιο λογοτεχνικών όρων -Χαρακτηριστικά λ..
14,81€ 15,92€
Χωρίς ΦΠΑ:13,97€
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ_x000D_ _x000D_ Μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε ατέλειωτες ώρες επανάληψης!_x000D_ - Απάντησε στα διαγωνίσματα._x000D_ - Έλεγξε τις απαντήσεις σου. Εντόπισε τα λάθη σου, διόρθωσέ τα και κάλυψε τα κενά σου._x000D_ _x000D_ Το βιβλίο περιλαμβάνει:_x000D_ - Εισαγωγή με αναλυτικές οδ..
8,03€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,58€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 19 (2 Σελ.)