Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Γ΄ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ, Γ΄ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), Δ΄ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται:- Στους μαθητές της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου, Γ΄ τάξης ΕΠΑΛ (ομάδα Β΄) και Δ΄ τάξηςΕσπερινού Λυκείου.- Στους εκπαιδευτικούς.Κάθε κεφάλαιο περιέχει:- Θεωρητικές έννοιες- Μεθοδολογία ασκήσεων- Ασκήσεις λυμένες- Ασκήσεις πανελληνίων εξετάσεων προηγούμενων ετών- Απαντήσεις στι..
17,62€ 22,59€
Χωρίς ΦΠΑ:16,62€
Βιβλιοτετράδιο Νεοελληνικής Γλώσσας Γ΄ Γενικού Λυκείου
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το "Βιβλιοτετράδιο Νεοελληνικής Γλώσσας Γ΄ Γενικού Λυκείου" απευθύνεται τόσο στους μαθητές και στις μαθήτριες όσο και στους/ στις εκπαιδευτικούς. Παρουσιάζει με τρόπο εύληπτο και στοχευμένο το σύνολο των τύπων ερωτήσεων που μπορεί να ζητηθούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παράλληλα, μπορεί να αποτελ..
14,94€ 16,60€
Χωρίς ΦΠΑ:14,09€
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
-15 %
Εκδοτικός οίκος: ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ
Aυτό το βιβλίο γράφτηκε με την επιθυμία να βοηθήσει το μαθητή να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις του μαθήματος της Bιολογίας Γενικής Παιδείας. Περιέχει: Όλη τη θεωρία με τη μορφή ερωτήσεων. Απαντημένες ασκήσεις – προβλήματα, με τα οποία καλύπτεται όλο το φάσμα των θεμάτων που μπορεί να συναντή..
16,91€ 19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,95€
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 3η ΕΚΔΟΣΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: SMART LEARN
Πολλοί εκπαιδευτικοί παραδέχονται ότι ο κύριος στόχος τους είναι η επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις. Έτσι, η διδασκαλία τους περιορίζεται στη μεταβίβαση όσο το δυνατόν περισσότερων πληροφοριών με την ελπίδα ότι τελικά κάτι θα μείνει στο μαθητή. Εμείς πιστεύουμε ότι τα γνωστικά κενά που δημιουργεί..
19,11€ 24,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,03€
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Το βιβλίο περιέχει:_x000D_ _x000D_ - Αναλυτική θεωρία _x000D_ - Γλωσσάρι - Βασικούς όρους _x000D_ - 1.030 Θέματα αξιολόγησης (πολλαπλής επιλογής, "Σωστού - Λάθους", συμπλήρωσης κενού, αντιστοίχισης, σύντομης απάντησης, διάταξης), ταξινομημένα ανά κεφάλαιο _x000D_ - Μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων και..
18,60€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,55€
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Νέα έκδοση, σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τη δυσκολία των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων των τελευταίων ετών.Περιέχει:- Σχεδιαγράμματα για την κατανόηση βασικών εννοιών.- Επεξηγήσεις και ορισμούς σε λέξεις-κλειδιά.- Διαφορές όρων και εννοιών.- Ερωτήσεις όλων των τύπων ["τύπου Α" και "τύπου Β"].- Μ..
14,88€ 16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,03€
ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ
Κάθε ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ της Γ΄ Λυκείου αναλύεται -πέραν του εννοιολογικού του πλαισίου - και σε επίπεδο ΚΕΙΜΕΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ, ώστε ο μαθητής να "προπονηθεί" στην κορυφαία "άσκηση" της επιλογής και επεξεργασίας των επιχειρημάτων, όπως αυτά προκύπτουν από τα κείμενα που θα μελετά. Παράλληλα, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟ..
17,82€ 19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:16,81€
ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΩΝΥΜΑ - ΑΝΤΩΝΥΜΑ - ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ)
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΥ
Το βιβλίο των Γλωσσικών Ασκήσεων αποτελεί ένα βοήθημα για μαθητές και καθηγητές. Αποσκοπεί στην εξάσκηση των μαθητών του Λυκείου σε έναν τύπο ασκήσεων που αποτελεί μόνιμο ζητούμενο στις πανελλαδικές εξετάσεις και καθορίζει κατά 10% τον βαθμό του μαθητή. Παράλληλα το χρήσιμο αυτό εργαλείο τον βοηθά ν..
9,92€ 12,72€
Χωρίς ΦΠΑ:9,36€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο Νεοελληνική γλώσσα - Μεθοδολογία για μια σωστή περίληψη αποτελεί καρπό πολυετούς ενασχόλησης με τη διδασκαλία του μαθήματος της Νεοελληνικής γλώσσας.- Δίνει απάντηση σε καίρια ερωτήματα μαθητών και εκπαιδευτικών σχετικά με την περίληψη.- Προτείνει μια μεθοδολογία για τη συγγραφή της περίλη..
4,58€ 5,87€
Χωρίς ΦΠΑ:4,32€
ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΚΘΕΣΗ Γ΄ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 70 ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο συμβάλλει στην προετοιμασία των μαθητών για τη συγγραφή της έκθεσης στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Υπερβαίνοντας την εργαλειακή χρήση της γλώσσας και την κοινοτοπία, τα οποία αποτελούν συνήθη σφάλματα στην παραγωγή λόγου, ανατροφοδοτεί με ιδέες και επιχειρήματα τη νεανική σκέψη και αμφισβήτη..
12,24€ 15,70€
Χωρίς ΦΠΑ:11,55€
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑ
Το βιβλίο οργανώνεται σε δύο μέρη: _x000D_ _x000D_ Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τη θεωρία η οποία αποτελείται από έξι κεφάλαια (Δομή και οργάνωση του λόγου - Πειθώ - Μορφές πειθούς και είδη του λόγου - Κειμενικά είδη - Η γλώσσα - Παραγωγή κειμένων) και πλαισιώνεται από ασκήσεις._x000D_ _x000D_ Το δεύ..
21,72€ 23,35€
Χωρίς ΦΠΑ:20,49€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 24 (2 Σελ.)