Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

FACTFULNESS ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΤΟΠΤΡΟ
Είναι δυνατόν ένας χιμπαντζής που επιλέγει τυχαία απαντήσεις σε ερωτήματα πολλαπλών επιλογών να νικά με συνέπεια καθηγητές, δημοσιογράφους, νομπελίστες και τραπεζίτες; Και όμως, φαίνεται πως όταν μας ζητείται να απαντήσουμε σε απλά ερωτήματα σχετικά με τις παγκόσμιες τάσεις -τι ποσοστό του παγκόσμιο..
23,15€ 29,68€
Χωρίς ΦΠΑ:21,84€
ΑΙΝΣΤΑΙΝ, ΦΡΟΙΝΤ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ
-25 %
Εκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣ
Το 1927, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν επισκέφθηκε τον Ζίγκμουντ Φρόιντ στο Βερολίνο. _x000D_ Στα 47 του ο Αϊνστάιν ήταν το κορυφαίο σύμβολο των φυσικών επιστημών, ενώ _x000D_ ο Φρόιντ, στα 70 του, ήταν το αντίστοιχό του στις κοινωνικές επιστήμες. _x000D_ Όταν ένας φίλος του Αϊνστάιν τού πρότεινε να ..
13,31€ 17,74€
Χωρίς ΦΠΑ:12,56€
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σε µια εποχή που οι καλύτερες και πιο αισιόδοξες ειδήσεις προέρχονται από το πεδίο των φυσικών επιστηµών και από την εξερεύνηση του διαστήµατος, η ιστορία και η φύση του σύµπαντος αρχίζουν να αποκτούν επιπλέον ενδιαφέρον για το ευρύ κοινό. Από την άλλη, ποιος έχει χρόνο σήµερα να σκεφτεί το διάστηµα..
12,87€ 13,99€
Χωρίς ΦΠΑ:12,14€
ΓΕΝΕΣΙΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
-17 %
Εκδοτικός οίκος: ΒΕΡΕΤΤΑΣ
Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης είναι ότι προσφέρει τεκμηριωμένες απαντήσεις σχετικά με την καταγωγή του Σύμπαντος, της Γης και του Ανθρώπου. _x000D_ Στο βιβλίο αυτό περιγράφονται με σαφήνεια όλες οι πρόσφατες ανακαλύψεις της αστρονομίας, της φυσικής και της βιολογίας, κι έ..
17,60€ 21,20€
Χωρίς ΦΠΑ:16,60€
ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ
-25 %
Εκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣ
Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου. Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης ..
12,75€ 17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,03€
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 4.000.000 Π. Χ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
-27 %
"Το χρονικό των επιστημονικών ανακαλύψεων" του Ασίμοφ ερευνά διεισδυτικά όλα τα επιτεύγματα των επιστημών στη διαδρομή του χρόνου. Ο Ασίμοφ εξετάζει, μεταξύ άλλων, τις ανακαλύψεις και εφευρέσεις στην αστρονομία, τις εξερευνήσεις, τη βιολογία, τη φυσική, τη χημεία, τα μαθηματικά, και πολλά άλλα, αποκ..
29,93€ 41,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,24€
Η ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ: ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ: ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
"Ότι ο Δημήτρης Μπάτσης εκτελέστηκε πλάι στο Νίκο Μπελογιάννη δεν ήταν τυχαίο. Ότι μια γενιά Ελλήνων αγνόησε την ύπαρξη του βιβλίου και του συγγραφέα του, κι αυτό δεν ήταν τυχαίο: Το "Κατεστημένο" [...] είχε πολλές και μεγάλες ενοχές για να μπορέσει να σταθεί στο έργο του Μπάτση και να αντλήσει απ' ..
36,33€ 49,77€
Χωρίς ΦΠΑ:34,27€
Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
-25 %
Εκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣ
Μαγεία: μια πολύ "πονηρή λέξη", που εμφανίζεται με πολλές εκδοχές. Η υπερφυσική μαγεία χρησιμοποιήθηκε από τους προγόνους μας, προτου αναπτύξουν την επιστημονική μέθοδο -στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν την λειτουργία του Κόσμου. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ερμήνευαν την εμφάνιση της νύχτας μέσα απο τον..
18,67€ 24,90€
Χωρίς ΦΠΑ:17,62€
Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ
-25 %
Εκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣ
Στο διεθνές best seller του "Ένα Σύμπαν από το τίποτε", ο κορυφαίος θεωρητικός φυσικός Λόρενς Κράους έστρεψε τον προβολέα του στο πώς προέκυψε ο Κόσμος μας. _x000D_ _x000D_ Σήμερα, στην "πιο μεγαλειώδη ιστορία" του αποκαλύπτει την ποίηση και τη βαθιά πνευματικότητα που κρύβουν οι βαθιές αλλαγές των ..
13,50€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,74€
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΘΕΩΡΙΑ, Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
-25 %
Εκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣ
[Κοινωνική δικτύωση, κοινωνιολογία, ανθρωπολογία, διαδίκτυο, κυβερνοχώρος, Μ.Μ.Ε., δημοσιογραφία, διαφήμιση (& ψηφιακή διαφήμιση), θεωρία της επικοινωνίας, ψυχολογία, θεωρία της πληροφορίας, κατασκοπεία, κώδικες, νέες τεχνολογίες, φυσικές επιστήμες, στατιστική, βιολογία, μαθηματικά, φιλοσοφία των επ..
17,93€ 23,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,91€
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
-32 %
Εκδοτικός οίκος: POLARIS
Οι μετρήσεις έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση των κοινωνιών, στη διακυβέρνηση των κρατών και στην πρόοδο που σημειώθηκε από την αυγή του πολιτισμού. Μήκος, επιφάνεια, όγκος, γωνία, βάρος, αξία, γλώσσα, και χρόνος ποσοτικοποιήθηκαν και συστηματοποιήθηκαν για να σημειωθούν τα όρια της γης,..
6,80€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,41€
ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ REITH ΤΟΥ BBC
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΤΟΠΤΡΟ
Tο BBC Radio 4 οργανώνει κάθε χρόνο τις "Διαλέξεις Reith", καλώντας έναν επιστήμονα να μιλήσει για το επιστημονικό του πεδίο και την έρευνά του. Οι Διαλέξεις ηχογραφούνται ενώπιον κοινού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι επιστήμονες του Βασιλικού Ιδρύματος του Λονδίνου. Οι ακροατές του Radio 4..
6,61€ 8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:6,24€
ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Ξεκίνησε όντως το Σύμπαν με μια Μεγάλη Έκρηξη; Είναι το φως κύμα, σωματίδιο, ή και τα δύο; Είμαστε ένοχοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη; Είναι δυνατή μια Θεωρία των Πάντων; _x000D_ Στο βιβλίο αυτό εξετάζονται οι πιο σημαντικές και συναρπαστικές επιστημονικές θεωρίες από τις αρχές της επιστήμης (6..
17,16€ 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,19€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 24 (2 Σελ.)