Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: GUTENBERG
Οι μαθητές του Γυμνασίου και, κυρίως, του Λυκείου έχουν τώρα στα χέρια τους ένα απλό, κατανοητό και ιδιαίτερα χρήσιμο βοήθημα που θα τους επιτρέψει να μάθουν τη λειτουργία των κανόνων της γραμματικής για όλα τα ουσιαστικά, τα επίθετα, τις αντωνυμίες και τα ρήματα (και μάλιστα σε όλες τις κλίσεις, το..
10,22€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ: ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
Οι «Ασκήσεις Συντακτικού της αρχαίας ελληνικής γλώσσας» είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για τον φιλόλογο, τον μαθητή και τον υποψήφιο. Περιέχει πάνω από 3.500 ασκήσεις όλων των συντακτικών φαινομένων, απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις, λεξιλόγιο και πλήρη θεωρία του συντακτικού, γραμμένη με πρακτικό και με..
10,34€ 13,25€
Χωρίς ΦΠΑ:9,75€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Αναμορφωμένη έκδοση του αντίστοιχου βιβλίου της επιτυχημένης σειράς "Η γραμματική του δημοτικού σχολείου". Το βιβλίο στην παρούσα αναμορφωμένη έκδοση περιλαμβάνει πρόσθετα στοιχεία θεωρίας και πολλές νέες ασκήσεις. Στο τέλος υπάρχουν οι απαντήσεις όλων των εμπεδωτικών ασκήσεων...
10,38€ 13,30€
Χωρίς ΦΠΑ:9,79€
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
-25 %
Εκδοτικός οίκος: ΧΑΤΖΗΘΩΜΑ
Οι υπάρχουσες Γραμματικές, επιστημονικά αξιόλογες ως επί το πλείστον, έχουν τη δυνατότητα να καταρτίσουν θεωρητικά εκείνους που επιθυμούν να προσεγγίσουν τα κείμενα του αρχαίου αττικού λόγου. Η θεωρητική όμως αυτή κατάρτιση δεν εξασφαλίζει την απρόσκοπτη κατανόηση των κειμένων, αφού από τα βιβλία αυ..
15,90€ 21,20€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Εκδοτικός οίκος: ΙΔΡΥΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ
[...] Η γραμματική αυτή της αρχαίας ελληνικής είναι γραμμένη στη νεοελληνική και εκθέτοντας έτσι τα γραμματικά φαινόμενα της αρχαίας στη σημερινή γλώσσα του ελληνικού λαού υπογραμμίζει την ενότητα της εθνικής μας γλώσσας, "που μιλημένη αδιάκοπα από χείλη Ελλήνων για τρεις και τέσσερις χιλιάδες χρόνι..
21,69€ 23,32€
Χωρίς ΦΠΑ:20,46€
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΟΜΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΞΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
Προϊόν πρωτότυπης έρευνας και μακράς εμπειρίας των συγγραφέων καθηγητών τής Γλωσσολογίας Χρήστου Κλαίρη και Γεωργίου Μπαμπινιώτη- Σύγχρονη, επιστημονική και έγκυρη Γραμματική τής Νέας Ελληνικής- Περιλαμβάνει Γραμματική και Σύνταξη μαζί- Δίνει έμφαση στη χρήση τής γλώσσας μέσα από χιλιάδες παραδείγ..
42,12€ 54,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,73€
Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ-180 ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΞΙΚΟΛΟΓΙΑΣ
180 κείμενα τού καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη παρουσιάζονται συγκεντρωμένα σε αυτό το βιβλίο, αποτελώντας ουσιαστικά "γλωσσική παρακαταθήκη" για όσους αγαπούν τη γλώσσα από έναν επιστήμονα που έχει ασχοληθεί επί 40 και πλέον χρόνια με την έρευνα, τη μελέτη και τη διδασκαλία τής γλώσσας, κατ’ εξοχήν τής Ελ..
28,80€ 32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:27,17€
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ)
-10 %
Ανατύπωση του κλασικού εγχειριδίου Νεοελληνικής Γραμματικής που πρωτοκυκλοφόρησε το 1976, αμέσως μετά την ιστορική απόφαση της τότε κυβέρνησης για την καθιέρωση της δημοτικής ως γλώσσας όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης, ενός βιβλίου που είναι συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο με την επίσημη λύση του γλωσ..
9,54€ 10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΘΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ. ΚΑΝΟΝΕΣ, ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
Το βιβλίο αυτό εστιάζει την προσοχή στα κυριότερα κεφάλαια και στα προβλήματα που συνδέονται με τα συχνότερα σήμερα γραμματικά, ορθογραφικά, εντέλει γλωσσικά και εκφραστικά λάθη.Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν επιμένει τόσο σε γραμματικούς τύπους και απαρίθμηση κανόνων.Έχει ως στόχο να ξαναβρεί την επ..
11,61€ 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,95€
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ) ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΕΣΒ (1941) ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
-12 %
Το βιβλίο αυτό αποτελεί επανέκδοση, με πολλές διορθώσεις, της λεγόμενης "Μεγάλης" ή "Κρατικής" Νεοελληνικής Γραμματικής (έκδοση του ΟΕΣΒ, 1941), που είχε συνταχτεί από επιτροπή με πρόεδρο και εισηγητή το Μανόλη Τριανταφυλλίδη, και μέλη τους Κ. Καρθαίο (Κλέανδρο Λάκωνα), Θρασύβουλο Σταύρου, Αχελλέα Τ..
18,66€ 21,20€
Χωρίς ΦΠΑ:17,60€
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 14η ΕΚΔΟΣΗ
-32 %
Εκδοτικός οίκος: ΑΓΚΥΡΑ
Η γραμματική που θα γίνει απαραίτητη σε όλους συνδυάζει τις αρχές της σχολικής Γραμματικής με τα πορίσματα των σύγχρονων επιστημονικών γραμματικών _x000D_ - φιλική προς τους χρήστες _x000D_ - πλούσια σε παρατηρήσεις και σχόλια _x000D_ - αναλυτική με κλιτικά παραδείγματα για όλα τα μέρη του λόγου _x0..
8,50€ 12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 26 (2 Σελ.)