Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ
Υποθέτω πως αυτό είναι ένα βιβλίο γεμάτο με ευφυή, αστεία και διασκεδαστικά ανέκδοτα για έξυπνα παιδιά. Είναι αλήθεια πως τα ανέκδοτα είναι ο καλύτερος τρόπος που έχουν οι άνθρωποι για να επικοινωνούν με τους άλλους, να σχολιάζουν, να κριτικάρουν και να σατιρίζουν πολλές παράλογες καταστάσεις στη ζω..
6,19€ 8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:5,84€
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΟΜΟΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΖΩΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΕΔΙΟ
Οι ιστορίες -είτε με τη μορφή χρονικών είτε με τη μορφή φανταστικών μύθων- διαποτίζουν τον κόσμο μας, διαμορφώνουν τις βασικές εντυπώσεις μας για την πραγματικότητα και επιβάλλουν δομή στη ζωή μας. Πώς όμως και γιατί οι άνθρωποι δημιουργούν ιστορίες - ιστορίες λογοτεχνικές, ιστορίες νομικές, ιστορίε..
10,06€ 12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
-27 %
Ποια είναι η θέση της λογοτεχνίας στη συγκρότηση της εθνικής ταυτότητας; Ποιο ρόλο διαδραμάτισε η λογοτεχνία στη διαμόρφωση της εθνικής συνείδησης του νεότερου Ελληνισμού; Σε ποιο βαθμό η σημερινή νεοελληνική συνείδηση βασίζεται σε παλαιότερες εξελίξεις που ανάγονται στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία ή και..
18,25€ 24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:17,21€
Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ: 1974-2017
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΟΛΙΣ
Η ανά χείρας μελέτη για τη σύγχρονη ελληνική πεζογραφία ξεκινάει από το 1974 και φτάνει μέχρι τις ημέρες μας. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, καλύπτει το σύνολο της μεταπολεμικής περιόδου. Το βιβλίο δοκιμάζει να απαντήσει στο εξής θεμελιώδες ερώτημα: Πώς αναπαριστάται η σχέση ατομικού και συλλογικού στ..
25,55€ 35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,10€
ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Ο Sutherland μας ξεναγεί, με χιούμορ, βαθιά γνώση και ένα σπάνιο μεταδοτικό πάθος για την ανάγνωση, στα μεγάλα έργα καιτ ους μεγάλους δημιουργούς: από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια ως τον οιδίποδα Τύραννο, από το Έπος του Γκιλγκαμές ως το Μπέογουλφ, από τον Σαίξπηρ ως τον Θερβάντες, από τους Ρομαντικο..
14,67€ 18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:13,84€
ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΛΕΥΘΟΣ
Μια ανθολογία σπουδαίων αντιπολεμικών κειμένων από συγγραφείς που έζησαν τα γεγονότα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου._x000D_ _x000D_ Οι μεταφράσεις έγιναν στα Εργαστήρια Λογοτεχνικής Μεταφράσης του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα υπό την εποπτέια της καθηγήτριας Έφης Κορομηλά...
6,57€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,20€
ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΑΙΟΛΟΣ
Κάθε λαός έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζει το δέος και τον φόβο για τον θάνατο και το άγνωστο._x000D_ Οι ιστορίες του βιβλίου αποτυπώνουν ανάγλυφα αυτόν τον φόβο και το δέος, ταξιδεύοντάς μας από τις φτωχογειτονιές του Μεξικού στα σλάβικα χωριά του 18ου αιώνα, από τις Μεγάλες Πεδιάδες της Βόρειας..
8,76€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,26€
ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΑ
Από την κυριάρχιση της επιστήμης τον δέκατο έβδομο αιώνα και μετά, έχουμε απορρίψει τη μυθολογία σαν δημιούργημα ενός δεισιδαίμονα και πρωτόγονου νου. Μόλις τώρα πλησιάζουμε σε μια πληρέστερη εκτίμηση της φύσης και του ρόλου του μύθου στην ιστορία του ανθρώπου. Με τις πέντε διαλέξεις που περιέχονται..
7,44€ 9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:7,02€
ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ 1Η ΕΚΔΟΣΗ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ
"Το βιβλίο του Δ. Δαμασκηνού, αποτέλεσμα χρόνιας ιστορικής και λογοτεχνικής έρευνας, περιγράφει τη ζωή και το έργο του Μενέλαου Λουντέμη: ο άνθρωπος, ο δημιουργός, ο φιλόσοφος, ο πολιτικός, ο δεσμώτης, ο πρόσφυγας. Η διαδρομή του, ένα ταξίδι πάνω από την άβυσσο, γίνεται ο καμβάς όπου πάνω του αποτυπ..
12,85€ 17,60€
Χωρίς ΦΠΑ:12,12€
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΑΙΟΛΟΣ
Η μούμια, ο λυκάνθρωπος, ο Οξαποδώ και άλλες αποτρόπαιες κι απόκοσμες δυνάμεις και οντότητες πρωταγωνιστούν στα διηγήματα που ανθολογούνται εδώ. Ο Γκόγκολ, ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ και ο Γουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς είναι κάποιοι από τους συγγραφείς αυτών των ιστοριών, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από θρύλους, παρα..
8,77€ 12,01€
Χωρίς ΦΠΑ:8,27€
ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΟΛΙΣ
Τα δοκίμια που απαρτίζουν το παρόν βιβλίο είναι κείμενα ενός αναγνώστη που διαβάζει μυθιστορήματα, και που ορισμένα από αυτά τον κέντρισαν να τα συζητήσει. Είναι κείμενα υποκειμενικά, μα όχι αυθαίρετα, που θέλουν να συναντήσουν άλλους αναγνώστες. Πιστεύω ότι το μυθιστόρημα σκέφτεται, με τρόπο αινιγμ..
10,22€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)