Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΔΙΚΑΙΟ

Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ
"Έτσι κι εμείς δεν κάναμε κάτι παράδοξο ούτε αποκλίναμε από την ανθρώπινη φύση, αν δεχθήκαμε μια ηγεμονία που μας πρόσφεραν και τώρα δεν την εγκαταλείπουμε γιατί νικηθήκαμε από τα τρία ισχυρότερα κίνητρα, τη φιλοδοξία, τον φόβο και το συμφέρον. Ούτε πάλι είμαστε εμείς οι πρωτοπόροι σ’ αυτή τη συμπερ..
12,00€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΗΘΙΚΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΙΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
-10 %
Είναι άραγε νοµιµοποιηµένη, σε µια φιλελεύθερη δηµοκρατία, η άσκηση κρατικού εξαναγκασµού σε ζητήµατα βιοηθικής; Το βιβλίο αυτό αναζητά τους λόγους του βιοηθικού εξαναγκασµού στην ηθική της αυτονοµίας. Αφετηρία του αποτελεί η επιχειρηµατολογία του Ronald Dworkin, στη µονογραφία του Life’s Dominion, ..
12,60€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ
Το παρόν τεύχος εντάσσεται στη σειρά της "Βασικής Εμπορικής Νομοθεσίας" και περιέχει την αντίστοιχη του Ναυτικού Δικαίου. Το σχετικό νομοθετικό υλικό προσομοιάζει με απέραντο πέλαγος, πυξίδα συνεπώς προς επιλογή του αποτελεί ο σκοπός της ανωτέρω σειράς: να προσφέρει ένα εύχρηστο βοήθημα τόσο στους φ..
12,00€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Εκδοτικός οίκος: ΣΑΚΚΟΥΛΑΣ Π. Ν
Η παρούσα τέταρτη έκδοση των Γενικών Αρχών κατέστη επιβεβλημένη, προκειμένου το εγχειρίδιο να ενημερωθεί με βάση τη νεότερη νομοθεσία αλλά και τη σύγχρονη θεωρία και νομολογία. Η διάταξη της ύλης διατηρήθηκε αναλλοίωτη, σε αρκετές όμως περιπτώσεις εντάχθηκαν στις οικείες παραγράφους νέες υποενότητες..
95,00€ 95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:89,62€
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-33 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Εγκλήματα γένους θηλυκού περιλαμβάνει το πέμπτο βιβλίο μου. Πρόκειται για γυναίκες όλων των ηλικιών που έφτασαν να εγκληματήσουν, για διάφορες αιτίες._x000D_ _x000D_ Το πρώτο έγκλημα με το οποίο ασχολούμαι διαπράχθηκε το 1931 και έγινε ακόμη και τραγούδι: "Καημένε Αθανασόπουλε, τι σου ’μελλε να πάθε..
12,60€ 18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ι
-12 %
Εκδοτικός οίκος: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Το έργο "Εισαγωγή στο Αστικό Δίκαιο, Γενικές Αρχές Ι" αποτελεί ένα διδακτικό βοήθημα που διατρέχει θεμελιώδεις νομικές έννοιες που είναι εντελώς απαραίτητες για την ευχερή παρακολούθηση και κατανόηση όλων των κλάδων του δικαίου και ιδίως του ιδιωτικού, όπως κανόνας δικαίου και ερμηνεία του, δικαίωμα..
26,40€ 30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΣΕΠΗΣ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Το παρόν έργο απευθύνεται στον νομικό της πράξης, στον δικαστή και στον δικηγόρο, αλλά και στον φοιτητή, που φιλοδοξούν να διαθέτουν υπό μορφή εύχρηστου κώδικα μια επίκαιρη και προσεγμένη έκδοση των σημαντικότερων νομοθετημάτων του πρωτογενούς δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), καθώς και της Ευρωπ..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Οι "Μισθώσεις ακινήτων" αποτελούν έναν από τους στυλοβάτες της ανάπτυξης της αγοράς των ακινήτων. Η αιτία είναι απλή: η μίσθωση ακινήτου είναι ο απλούστερος στην πράξη τρόπος εκμετάλλευσης αυτού. Στην έκδοση αυτή εντάσσονται σε μία λειτουργική ενότητα οι βασικές μορφές εκμετάλλευσης των ακινήτων μέ..
9,00€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
ΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ
Δωρεάν Μεταφορικά -10 % 2-3 Εργάσιμες
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Η δεύτερη έκδοση του έργου "Πρακτικά Θέματα Πολιτικής Δικονομίας" περιλαμβάνει 60 πρακτικά που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Πολιτικής Δικονομίας (Γενικό Μέρος, Απόδειξη, Αναγκαστική Εκτέλεση, Ασφαλιστικά Μέτρα, Ειδικές Διαδικασίες, Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί κ.λπ.) σε συνδυασμό με το ουσιαστικ..
36,00€ 40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:33,97€
ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΟΗΘΙΚΗ
-10 %
Η ραγδαία εξέλιξη των επιστημών της ζωής και των τεχνολογικών εφαρμογών τους τα τελευταία χρόνια έχει επαναφέρει στο επίκεντρο της φιλοσοφικής συζήτησης παλαιότατα ερωτήματα περί της αξίας της ζωής, που αυτή τη φορά τίθενται με νέα ένταση και υπό νέο πρίσμα. Οι γνώσεις που καθημερινά μας κατακλύζουν..
12,60€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ SS
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑ
Μια ιστορία τόσο τρομακτική, που θα μπορούσε να είναι ένα καλογραμμένο θρίλερ..._x000D_ _x000D_ Μια ιστορία που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ..._x000D_ Με το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και μόλις αποκαλύφθηκαν τα αποτρόπαια εγκλήματα του Τρίτου Ράιχ, οι ναζί εγκληματίες επιχείρησαν να δραπετ..
13,95€ 15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,16€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 16 (2 Σελ.)