Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

- ΠΑΤΡΟΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΠΑΕΙ…ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΜΕ 101 ΔΡΑΣΕΙΣ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ
Ο λύκος πάει σχολείο...!!! Και είναι μάλιστα πολύ ευτυχισμένος, ειδικά αφού παρέα του είναι τα μικρά χαρούμενα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού που τον αγαπούν και περιμένουν να τον συναντήσουν στο σχολείο. Παίζουν με το λύκο, μαθαίνουν με το λύκο. Έννοιες και αριθμοί, γράμματα και σχήματα ..
18,33€ 23,50€
Χωρίς ΦΠΑ:17,29€
DYSLEXIA BOX
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΕΔΙΟ
Σκοπός του Dyslexia Box είναι να βοηθήσει τους μαθητές με δυσλεξία να κατακτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την ακαδημαϊκή τους πορεία, να τους υποστηρίξει στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που παρεμποδίζουν τη συμμετοχή τους στη μαθησιακή διαδικασία, να αναπτύξουν πλήρως τη φωνο..
19,71€ 21,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,59€
TRADE EDITION 125 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 1-3 ΕΤΩΝ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑ
Απλά και διασκεδαστικά παιχνίδια που δημιουργούν γερά θεμέλια για τη μελλοντική μάθηση!_x000D_ Μια διασκεδαστική συλλογή από τραγούδια, παιχνίδια και ασκήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του παιδιού σας, από 1 έως και 3 ετών. Ο εγκέφαλος ενός μικρού παιδιού, διπλάσια δραστήριος συγκριτικά με τον εγ..
7,23€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,82€
ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Αειφορία, Βιώσιμη Ανάπτυξη. Έννοιες που ήρθαν για να μείνουν. Κι εμείς· τις κατανοούμε; Τις ψάξαμε; Έχουμε πειστεί ότι αυτός είναι ο δρόμος; Ο δρόμος του ζην και του ευ ζην._x000D_ Και στον πηγεμό αυτόν ο -κάθε είδους δάσκαλος δεν του πρέπει να ναι στην ουρά. Μπροστά είν' η θέση του._x000D_ Αφού έχε..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΒΟΥΛΓΑΡΙΣΜΟΥ 1941-1944
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Μία ανάλυση της εκπαιδευτικής πολιτικής του βουλγαρικού κράτους στην Ανατολική Μακεδονία και τη Δυτική Θράκη κατά τη βουλγαρική κατοχή των ετών 1941-1944. Η μελέτη αυτή συμβάλλει στη γενικότερη συζήτηση για τις διαδικασίες οικοδόμησης έθνους στα Βαλκάνια. Διαφωτίζεται ο ρόλος του σύγχρονου κράτους σ..
16,20€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
ΔΕΠΥΡΑΖΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΕΔΙΟ
Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) είναι μία από τις πιο συχνά εμφανιζόμενες διαταραχές συμπεριφοράς, που παρεμποδίζει την ψυχοκοινωνική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη του παιδιού, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους γονείς και στην οικογένειά του, και δυσκολεύει σημαντικά το ..
26,91€ 29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:25,39€
ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΕΔΙΟ
Στον σύγχρονο, πλουραλιστικό και πολυποίκιλο κόσμο, η διαφοροποίηση της διδασκαλίας αποτελεί ίσως την πιο ρεαλιστική πρόταση για τη διασφάλιση της ισότητας των εκπαιδευτικών ευκαιριών. Αναγνωρίζοντας και αξιοποιώντας τη διαφορετικότητα των μαθητών σε μια πολυπολιτισμική τάξη μικτής ικανότητας, η δια..
23,40€ 30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,07€
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
-28 %
Εκδοτικός οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗ
Σκοπός του βιβλίου είναι η απόκτηση διδακτικής τεχνογνωσίας για τη διδασκαλία των μαθητών με ειδικές ανάγκες στο συνηθισμένο σχολείο. Πιο συγκεκριμένα το βιβλίο στοχεύει:1. Να οριοθετήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να προκρίνει ένα σύνολο διδακτικών παραινέσεων για τη διδασκαλία τους. 2. Να περ..
14,40€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,59€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 9η ΕΚΔΟΣΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται εν συντομία η προβληματική της Παιδαγωγικής Επιστήμης από συστηματική κυρίως σκοπιά σε έξι κεφάλαια. Οριοθετείται πρώτα το γνωστικό αντικεί-μενο και η βασική ορολογία της Παιδαγωγικής και προσδιορί-ζονται τα δομικά γνωρίσματα και οι βασικές προϋποθέσεις αγωγής και μάθηση..
10,14€ 13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,56€
ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
[...] Το βιβλίο αυτό έρχεται να σε βοηθήσει με:- οδηγίες για την παραγωγή λόγου μέσα σε κείμενα- υποστηρικτικό υλικό, με ιδέες και επιχειρήματα- κείμενα που αναφέρονται στα θέματα των ενοτήτων του σχολικού βιβλίου της Γ΄γυμνασίου- εκθέσεις μαθητών, που διορθώνονται και αναδομούνται- πρόσθετα θέματα ..
6,99€ 8,96€
Χωρίς ΦΠΑ:6,59€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 24 ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ
-27 %
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Με το βιβλίο αυτό επιχειρείται η συστηματική παρουσίαση όλων των θεματικών κύκλων που προσεγγίζονται στα πλαίσια του μαθήματος Έκφραση-Έκθεση στο Λύκειο. Αναλύονται 24 βασικοί θεματικοί κύκλοι για την Α΄, Β΄ και Γ΄ λυκείου. Η παρουσίαση κάθε θεματικού κύκλου περιλαμβάνει:- πίνακα χρήσιμων εννοιών - ..
10,90€ 14,92€
Χωρίς ΦΠΑ:10,28€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 64 (5 Σελ.)